keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Mitä kauheuksia tapahtuukaan, jos (kun?) minä pääsen naimisiin:




Jatko-osassa varmaan kun mies on ensin pakotettu eroamaan vaimostaan, hänet tietysti sitten pakotetaan naimisiin koiran kanssa. Mikäli eräitä nimeltä manitsemattomia suomalaisia kansanedustajia on uskominen...

Yep. Tämä on erinomaisen hauska niin monella tasolla. Paitsi että tässä tuodaan esiin ne "huolet" joiden takia joudun kuulemaan olevani jotain kamalaa ja vaaraksi koko yhteiskunnalle ja vastuullisena kumppanina eläimeen verrattava, ne kaikesta ylimääräisestä hämäystilpehööristä riisuttuna näyttäytyvät juuri niin naurettavina kuin ne oikeasti on. Ilman mitään tekopyhää hymistelyä ja "huolestumista" kansakunnan tilasta.

2 kommenttia:

  1. Hah! Osaan vastata otsikon kysymykseen! :D
    Saat minulta häälahjan. >:)

    Päivän logiikkapähkinä: jos homojen pääseminen naimisiin johtaa siihen ettei uskovainen tahdo elää heteroliitossa, mikä on uskovaisen todellinen seksuaalinen suuntautuminen?

    Joo-o. Välillä minäkin haluaisin siirtyä T:n kanssa rekisteröityyn parisuhteeseen, ihan vain siksi että ahdistaa olla samassa instituutiossa kuin nämä hörhöt.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Saara! Sitä odotellessa =)

    Oikein hyvä logiikkapähkinä. Niinhän sitä sanotaan, että homo-ongelmaisilla on ensi sijassa ongelmia omien homoseksuaalisten tuntemusten kanssa, ja näitä he yrittävät kovasti torjua mainostamalla homovihaansa...

    VastaaPoista